Προγράμματα επιδοτήσεων

Πληροφορίες για το αν έχετε δικαίωμα να συμμετάσχετε σε Ευρωπαϊκά Επιδοτούμενα Προγράμματα, πρώτη αξιολόγηση για επενδυτικά projects, υποβολή της αίτησης και ολοκληρωμένη διαχείριση μέχρι την τελική εκταμίευση.

read more
Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Κινητοποιούμαστε σε ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όλους τους τομείς σύγχρονης οικονομίας, συμπεριλαμβάνοντας τον σχεδιασμό μάρκετινγκ, το επιχειρηματικό σχεδιασμό, έρευνες αγοράς, όπως και στρατηγικό σχεδιασμό.

read more
Χρηματοδότηση

Η συνεργασία μας με ξένα επενδυτικά ταμεία (από Αγγλία, Ολλανδία, Κύπρο) μπορεί υπό συγκεκριμένες συνθήκες, να εξασφαλίσει κεφάλαια υπό ευνοϊκούς όρους και χαμηλό επιτόκιο…

read more
Ενεργειακές επενδύσεις

Παρακολουθούμε στενά τις προηγμένες τεχνολογίες στον τομέα της ενέργειας και υπολογίζουμε τις σταθερές περιβαλλοντικές απαιτήσεις, προτείνουμε επενδύσεις για παραγωγή ηλεκτρισμού και ενέργεια θέρμανσης μέσα από τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

read more
Ανάπτυξη εξαγωγών

Αναζητάμε την ιδανική αγορά, που θα έχει τα μέγιστα κέρδη ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει. Σε συνεργασία με τους πελάτες μας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε συγκεκριμένες δράσεις, ώστε να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, για μια επιτυχημένη είσοδο και ενοποίηση αυτής της αγοράς.

read more
Franchise

Η Improve Tech ΙΚΕ , απαρτίζεται από άριστα καταρτισμένο προσωπικό, με χρόνια διεθνούς εμπειρίας, δυνατό δίκτυο υποστήριξης, υποδομές και διεθνείς συνεργασίες με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε εταιρείες που στοχεύουν στη γρήγορη και αποτελεσματική εγκατάσταση, στην επέκταση και στην ενδυνάμωση του δικτύου τους…

read more
Συστήματα διαχείρισης ποιότητας

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, συνεισφέροντας στην πιο αποτελεσματική λειτουργία μιας εταιρείας, με σκοπό να βελτιώσει τα στάνταρτ των υπηρεσιών της και/ ή των προϊόντων της, όπως και να αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών της.

read more
Μελέτες και άδειες

Αναλαμβάνουμε όλη την υποστήριξη από την επιλογή του κατάλληλου χώρου για την ίδρυση μιας εταιρείας, μέχρι την έκδοση της άδειας, όπως και τη συνεχή υποστήριξη κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, αν είναι απαραίτητη.

read more